Bükfürdő 4 évszakos program

Bükfürdő Gyógy-és Élménycentrum (egész évben)
Fürdőzés-gyógyulás-újjászületés Európa egyik legmagasabb ásványanyag tartalmú gyógyvízében. A fürdőkomplexumban 33 medence, gyógy-és termálvizes medencék, élményelemek, gyógy-és wellness kezelések, szaunavilág kínál felüdülést. Belépőjegy váltása szükséges.

Bükfürdői ÖKO-kaland (T/NY/Ő)
A túra során megismerhetik a Répce menti vidék növény- és állatvilágát, két keréken vagy két lábon a környék varázslatos tájait és a barátságos fürdőváros legszebb-legizgalmasabb pontjait.

Kristály Torony (T/NY/Ő)
Európában is egyedi, különleges kristályszerkezetű kalandpálya, ahol akár 10 méter magasságban is kerékpározhatunk. A legkisebbek számára minipálya, az örök gyerekeknek pedig óriáshinta kínál felhőtlen kikapcsolódást. Belépőjegy váltása szükséges.

Napsugár Játszópark (egész évben)
Óriás játszópark, hangulatos tóparti sétánnyal, kültéri játszótér, minigolf, vízi járművek gyerekeknek, 360 m hosszú drótkötélpálya a tó felett. 1700 m² beltéri játszóház, bowlingpálya, fittnesz terem, squash. A beltéri játszóházba gyerekek részére belépőjegy váltása szükséges.

Kneipp® és Nordic Walking Park (T/NY/Ő)
Egy 510 méter hosszúságú Kneipp® száraztaposó pálya kanyarog a mókusok otthonaként ismert parkban, ahol egy illatozó gyógynövény kert mellett a legkisebbeket egy hangulatos növénylabirintus várja. Az Organikus Pont gumóiban életkortól függetlenül hintázhatunk.

Sportpark (T/NY/Ő)
Az egészséges élet, a mozgás öröme mindenkinek jár. A bükfürdői Sportparkban 12 db egyedülálló kültéri fitness gép várja a mozgás szerelmeseit, illetve 2012 nyarától új eszközök kerültek telepítésre, melyek a mozgásukban korlátozottaknak is aktív kikapcsolódási lehetőséget nyújtanak. Egyedi játszótere pedig a legkisebbek számára nyújt vidám kikapcsolódást.

Sportprogramok (NY)
Júniustól augusztusig rengeteg ingyenes sportprogram várja az aktív pihenésre vágyókat a Sportparkban Bükfürdőn. Szerdától szombatig a délutáni, kora esti órákban képzett sportanimátorok vezetésével mozoghatunk a friss levegőn.

Városnézés Loki vonattal (T/NY/Ő)
A hangulatos kisvonat kicsik és nagyok számára kellemes és kényelmes városnéző túrát kínál. A közel egyórás időtartamú útra kijelölt megállókban lehet felszállni. Menetjegy váltása szükséges.Nordic Walking és kerékpározás (időjárásfüggő – alapvetően tavasztól őszig)
Bükfürdőn két kijelölt Nordic Walking útvonal is várja a sportág szerelmeseit. A 7,5 km-es Napsugár kör mellett a 3 km-es Termál kört is kipróbálhatják az érdeklődők. Kerékpárpontjainkon normál, valamint pedelec és tandem kerékpárok állnak rendelkezésre, hogy mindenki átélhesse a kerekezés szabadságát. A kerékpárbérlés költséget von maga után.

Greendfield Golf  (T/NY/Ő)
Az ország első 18 lyukú champinship golfpályáján kezdők és profik egyaránt hódolhatnak a golfnak.

Geocaching kincskeresés (egész évben)
A kincskereső játék egyesíti a kincskeresést, a modern technikát, a természetjárást és a turizmust. A lelkes ládakeresők Bük belvárosában és Bükfürdőn is hódolhatnak szenvedélyüknek, ahol két multi geoláda került elrejtésre.