Elkészültek az új EDEN promóciós anyagok

Elkészültek az új EDEN promóciós anyagok

Készült: 2012. március 05. hétfő, 14:41

Az EDEN (European Destinations of ExcelleNce - Kiváló Európai Desztinációk) projekt az elmúlt évektől eltérően tavaly nem egy adott témában kereste a legjobb pályázót, hanem az eddigi nyertesek népszerűsítését és promotálását tűzte ki célul. A projekt hazai lebonyolítója, a Magyar Turizmus Zrt. a hazai nyertesekkel – Őrség, Hortobágy, Írottkő Natúrpark, Tisza-tó, Mecsek - tartott decemberi megbeszélést követően a pályázat keretében 10 000 brosúrát, 2000 pendrive-ot, 5 rollupot és 2 mobilinstallációt gyártatott, melyeknek egy része a 2012. március 1-4. között megrendezésre került Utazás kiállításon volt először látható.

EDEN pendriveA többnyelvű brosúrában megtalálhatók a nyertesek bemutatkozó anyagai, míg a pendrive-on megtekinthetők az Európai Bizottság a nyertes desztinációkról forgatott kisfilmjei.

A brosúra PDF formátumban letölthető ITT

A rollupokon az adott desztináció legjellegzetesebb és legszebb képei láthatóak. A Tisza-tó rollupját először a február 1-i Turizmus Fogadáson állították fel, míg az Utazás kiállításon az Írottkő Natúrpark rollupja a Nyugat-dunántúli régió standját díszítette.

Mecsek rollupHortobagy rollupÍrottkő rollupTisza-tó rollupŐrség rollup

A nyertes desztinációk képeiből álló, montázsszerű mobilinstallációkat várhatóan május közepén, az Írottkő Natúrpark és Őrség közös szervezésében megrendezésre kerülő EDENből EDENbe napokon avatják majd fel.

EDEN mobilinstalláció

EDEN napok Kőszegen
Az idén 5. alkalommal rendezi meg Kőszegen az Írottkő Natúrparkért Egyesület az EDEN napokat.… tovább

 

A Szennai Skanzen Kaposvár belvárosába költözött 
Március 14-től 3 héten át a Tourinform kaposvári irodájában várják a Szennai Skanzen munkatársai az érdeklődőket… tovább

Az EDEN pályázat 2013. évi magyar győztese 
Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzatának "Kaposvár és a Zselic, ahol az élmény szembe jön…" tovább