Az ember a siker mögött

A Kárpát-medence édenkertje címmel a Magyar Turisztikai Ügynökség is bekerült a Magyar Fejlesztési Központ válogatásába a 10 éve sikeres EDEN projekt révén.

A Magyar Fejlesztési Központ ösztönző céllal, a jó gyakorlatok terjesztésére www.nyeromagyarok.eu címmel online felületet működtet, amelynek célja, hogy a 2014-2020 közötti ciklus közvetlen uniós támogatásból megvalósuló hazai projektjeit olvasmányosan, blog-szerűen bemutatva példát állítson a potenciális pályázói kör számára. Ezáltal inspirálja az érdeklődőket a pályázatokban való részvételre.

A rólunk készült riport és cikk itt érhető el.

2016. december 15-én ünnepélyes sajtótájékoztató keretében mutatta be a Nyerő Magyarok 2016. kiadványát Kiss Antal miniszteri biztos, a Magyar Fejlesztési Központ Nkft. (MFK) ügyvezetője.

Felhívjuk kedves partnereink figyelmét Európa legjobb szakmai kereső honlapjára: Pályázatok Magyarul, www.palyazatokmagyarul.eu
Az Európában egyedülálló portál célja a pályázói kedv és kapacitások ösztönzése együttműködve a gazdaság, a civil társadalom és az államigazgatás szereplőivel. Mindenki számára elérhető, naprakész, felhasználóbarát felületen, magyar nyelven, rendszerezetten, tematikusan tájékozódhat minden Magyarországon, Kárpát-medencében, Európában élő, magyar nyelvű pályázni vágyó érdeklődő 11 közvetlen támogatású uniós program pályázati lehetőségeiről. A potenciális pályázók 2-3 klikkeléssel eljuthatnak az őket érdeklő felhívásokhoz, információkhoz. Az oldal megkönnyíti a partnerkeresést és a tájékozódást a bonyolult uniós pályázati rendszerben.